МОН затвердило календарний план проведення НМТ-2024

МОН затвердило календарний план проведення НМТ-2024

НМТ-2024 вступники складатимуть з 14 травня до 25 червня під час основної сесії та з 11 до 19 липня — додаткової. Такий календарний план Міністерство освіти і науки України затвердило в наказі від 22 лютого.

До уваги військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей, зниклих безвісті, полонених, осіб з інвалідністю внаслідок війни Солонянської територіальної громади! соцзахист

До уваги військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей, зниклих безвісті, полонених, осіб з інвалідністю внаслідок війни Солонянської територіальної громади!

Згідно рішення виконавчого комітету від 14.02.2024 року № 61 «Про затвердження Положення про надання соціальної підтримки військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей, зниклих безвісті, полонених, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій на території інших держав, ветеранам Другої світової війни, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, Почесним громадянам Солонянської селищної територіальної громади», рішення 39 сесії Солонянської селищної ради VIIІ скликання від 22.02.2024 «Про внесення змін до рішення селищної ради від 17 грудня 2019 року №4-43/VII «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Солонянської селищної ради на 2020-2024 роки (зі змінами) відділ соціального захисту Солонянської селищної ради повідомляє, що для отримання одноразової матеріальної допомоги необхідно звернутися наступним категоріям:

«Демократична школа» для активного учнівства громади

«Демократична школа» для активного учнівства громади

Днями на базі нашого Центр активності громадян Солоне для активних учнів та учениць стартував цикл тренінгів «Демократична школа». Головна мета тренінгів - навчання демократичних засад розбудови успішного майбутнього.

Людину з бойовим досвідом можуть вирізняти...

Людину з бойовим досвідом можуть вирізняти...

На війні, кажуть ветерани, все чітко і зрозуміло: є свої і вороги, є "чорне" і "біле", є накази і конкретні задачі. У цивільному житті, яке для них іноді починається з чистого аркуша, постійно змінюються події, щось виходить з ладу, ламаються плани, а люди підводять. Це дратує і вибиває з колії, до того ж часто спрацьовує загострене почуття справедливості, яке посилює негативні емоції.