Соціально-гуманітарний відділ інформує про результати засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту

Соціально-гуманітарний відділ інформує про результати засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту

19 червня 2017 року в сесійній залі Солонянської селищної ради відбулося засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На засіданні були заслухані публічні презентації трьох претендентів на посаду директора спортцентру: Устіча В.М., Колдубовської Н.А. та Сухенка С.М. Окрім членів комісії, на конкурсі були присутні представники громадськості: голова ГО "Спілка учасників АТО Солонянського району" Гурський Р.М. та голова Ради школи опорного закладу Кіприч С.А.

Соціально-гуманітарний відділ вітає з перемогою!

Соціально-гуманітарний відділ вітає з перемогою!

Вітаємо з перемогою Пєсоцьку Катерину ученицю 8В класу КЗО "Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів" (опорний заклад), яка зайняла ІІ місце в обласному конкурсі «STEM на ДНІПРІ» в номінації "Логотип з елементами Петриківського розпису" та отримала подарунковий сертифікат на відвідування Музею науки. Окрема подяка учителям закладу - Новік Дар'ї Сергіївні та Черненко Альоні  Леонідівні  за супровід та підготовку учениці до участі в конкурсі!

Соціально-гуманітарний відділ інформує про засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту

Соціально-гуманітарний відділ інформує про засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту

14 червня 2017 року в сесійній залі Солонянської селищної ради відбулося чергове засідання конкурсної комісії по призначенню директора КЗ фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На засіданні були розглянуті документи трьох претендентів на посаду, які подали кандидати до участі в конкурсі Устіч В.М., Колдубовська Н.А., Сухенко С.М. Усі три пакети документів претендентів на посаду директора визнані такими, що відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам до зайняття посади. Комісією прийнято рішення про допущення кандидатів до наступного туру конкурсу, а саме публічної презентації, яка відбудеться 19 червня о 15:00 годині в сесійній залі Солонянської селищної ради.

Соціально-гуманітарний відділ інформує про інтерв'ю з іноземним волонтером

Соціально-гуманітарний відділ інформує про інтерв'ю з іноземним волонтером

14 червня 2017 року в літньому мовному таборі Солонянської СЗШ№2 відбулося офіційне інтерв’ю іноземного волонтера з учнями та представниками педагогічних колективів Солонянської СЗШ№2 та Солонянської СЗШ№1.  Під час зустрічі Хаміде Кібріт (волонтерка) презентувала свою країну: її державний устрій, традиції та звичаї, визначні місця, і т.п. Розповіла Хаміде про себе і свою родину. Учні Солонянської СЗШ№2 презентували відеофільм про рідну Солонянщину англійською мовою для гості. Жваво проходило спілкування в режимі «питання-відповіді», діти ставили запитання волонтерці на різні теми, їх цікавило все… 

розгляд проекту Детального плану території

розгляд проекту Детального плану території

 Відповідно до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» виконавчий комітет Солонянської селищної ради  повідомляє про початок процедури розгляду проекту Детального плану території кварталів садибної житлової забудови в межах вулиць Перемоги – Осіння  в смт Солоне. Інформацію про мету, склад та зміст містобудівної документації, викладену у скороченій та доступній для широкої громадськості формі, основні техніко-економічні показники, зокрема графічні матеріали, що відображають зміст містобудівної документації;  розміщено в приміщенні та  на веб-сайті Солонянської селищної ради : solonyanska.gromada.org.ua . Пропозиції приймає начальник  відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сергєєва О.В. (тел. 0674949502)  протягом 30 днів з дня опублікування об’яви.  

Соціально-гуманітарний відділ інформує про засідання комісії з відбору претендентів на призначення грошової винагороди учням – переможцям олімпіад і конкурсів та педагогічним працівникам, які їх підготували

Соціально-гуманітарний відділ інформує про засідання комісії з відбору претендентів на призначення грошової винагороди учням – переможцям олімпіад і конкурсів та педагогічним працівникам, які їх підготували

7 червня 2017 року відбулося перше засідання комісії з відбору претендентів на призначення грошової винагороди за учням – переможцям олімпіад і конкурсів та педагогічним працівникам, які їх підготували, а також учителям - переможцям освітянських конкурсів за підсумками 2016-2017 навчального року відповідно до Програми Солонянської селищної ради «Від творчої особистості – до успішної громади». До складу комісії ввійшли: Грекова Ірина Вікторівна, начальник соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Солонянської селищної ради (голова комісії) та спеціалісти відділу Гринчук Світлана Олександрівна (секретар комісії) та Полянчикова Олександра Миколаївна. Ще один представник селищної ради - Яковлєва Ольга Олексіївна, головний бухгалтер, начальник фінансово-господарського відділу (заступник голови комісії), депутатський корпус представили голови постійних комісій Сидоренко Геннадій Васильович та Гливяк Микола Михайлович.

Соціально-гуманітарний відділ  інформує про набір груп у Солонянський ДНЗ «Золотий півник»

Соціально-гуманітарний відділ інформує про набір груп у Солонянський ДНЗ «Золотий півник»

Розпочався набір груп у Солонянський ДНЗ «Золотий півник».Цього року до закладу буде зараховано 3 групи: 2 ясельні (для вікової категорії від 2 до 3 років) у кількості 55 дітей та 1 група – від 3 до 4 років – 28 дітей. Соціально-гуманітарним відділом виконавчого комітету Солонянської селищної ради розпочато видачу направлень у групу дітям вікової категорії від 3 до 4 років, яка почне свою роботу з 19 червня 2017 року.  Набір дітей і видача направлень згідно електронної чергиСолонянського ДНЗ «Золотий півник» для дітей вікової категорії від 2 до 3 років для двох ясельних груп пройде у два етапи:  І – з 03 липня 2017 р. – 25 дітей,  ІІ – з 01 вересня 2017 р. ( у зв’язку з ремонтом додаткової групової кімнати) – 30 дітей. Нагадуємо, що для зарахування дитини у дошкільний навчальний заклад згідно електронної черги необхідно:

Соціально-гуманітарний відділ інформує про відкриття літнього  мовного  табору “Big Orange” в Солонянській СЗШ№1 (опорний заклад)

Соціально-гуманітарний відділ інформує про відкриття літнього мовного табору “Big Orange” в Солонянській СЗШ№1 (опорний заклад)

6 червня відкрив свої двері літній мовний табір “Big Orange”  КЗО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) Солонянської селищної ради Дніпропетровської області.

Соціально-гуманітарний відділ інформує про подарунок від ЮНІСЕФ

Соціально-гуманітарний відділ інформує про подарунок від ЮНІСЕФ

Сьогодення буяє соковитою зеленню, сповнюється дитячим сміхом і це нас радує. Більше народжується малюків, а це означає, що громада має перспективи. Збільшилась потреба у додаткових місцях у садочках. І саме  співпраця Солонянської селищної ради з Представництвом Дитячого фонду Організацій Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) дає змогу вирішити це питання. У проект «Садочок – простір, дружній до дитини», цієї міжнародної організації, включено КЗО НВК «Тритузнянська СЗШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та Надіївський ДНЗ «Дюймовочка» Солонянської селищної ради, які мають таку потребу. У рамках цього проекту до Тритузнянського НВК від ЮНІСЕФ було надано обладнання для відкриття ще однієї групи у дошкільному відділенні цього закладу. 

Соціально-гуманітарний відділ інформує про відкриття літнього мовного табору в Солонянській СЗШ№2

Соціально-гуманітарний відділ інформує про відкриття літнього мовного табору в Солонянській СЗШ№2

Hello! Welcome to the summer camp! Сьогодні в Солонянській СЗШ №2 стартував мовний пришкільний табір, якого учні чекали ще з осені. Цього року команда школи пройшла конкурсний відбір до участі в міжнародному проекті мовних таборів GoCamp. Напрямком роботи визначено STEM (наука, технології, інженерія, математика). Тому за планами на наступні три тижні дітей чекає багато цікавих дослідів та різноманітних завдань. Лінійка-відкриття відбулася за участі учнів, педагогів, адміністрації школи та представників соціально-гуманітарного відділу.