Соціально-гуманітарний відділ інформує: про проведення заходів у рамках Всеукраїнського тижня права в загальноосвітніх навчальних закладах Солонянської селищної ради

З 5 по 9 грудня 2016 року в загальноосвітніх навчальних закладах  Солонянської селищної ради проведено заходи в рамках Всеукраїнського тижня права, до участі в якому були залучені учні 1-11 класів. В усіх ЗНЗ складені плани проведення тижня та затверджені керівниками.

Соціально-гуманітарний відділ інформує: про участь делегата від ЗНЗ Солонянської громади в Національній конференції за програмою «е Twinning Plus»

В листопаді  2016 року в місті Київ відбулася Національна конференція (Підсумки року), в якій взяли участь представники шкіл, що працюють за програмою  «е Twinning Plus». Комунальний заклад освіти "Солонянська середня загальноосвітня школа №1 І-ІІІ ступенів" (опорний заклад) представляла Ремез Інна Василівна, учитель англійської мови, яка вже рік працює на цій платформі та разом з учнями взяла участь у проектах та  створила власні, які відзначені сертифікатами якості.

Соціально-гуманітарний відділ інформує: про результати ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

Не даремно англійці говорять:  «How many languages you know — that many times you are a person». Адже англійська мова  – не лише інтернаціональна мова спілкування, це шлях до омріяної професії  та запорука   професійного  зростання, доступ майже до всієї інформації у світовій павутині, мова комп’ютерних технологій…

Соціально-гуманітарний відділ інформує: про проведену акцію "16 днів проти насильства"

«Усяке насильство, все похмуре і відразливе свідчить не про силу, а про її відсутність…» Впродовж останніх років в кінці листопада до середини грудня в усіх регіонах України проходить акція “16 днів проти насильства”, в рамках якої громадськими організаціями, місцевими структурними підрозділами у справах сім’ї та молоді, центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, практичними психологами, соціальними педагогами та учителями проводяться заходи з попередження і подолання насильства. Міжнародна акція “16 днів проти насильства” ініційована Центром Жіночого Глобального лідерства у 1991 році з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, а також активізації діяльності державних структур і громадських організацій з метою захисту прав жінок та формування ненасильницької ідеології в суспільстві.